Red Weapon ve Cooke Tanıtımı

Derneğimizin de katkılarıyla 20-21-22 Haziran 2017 tarihlerinde Film Sokağı platolarında Red Epic W 8K Helium Kamera ve Cooke Optics tanıtım etkinliği düzenlenecektir. 3 gün boyunca hergün 15.30 da kısa bir sunum düzenlenecek , günün kalan kısmında katılımcılar firma yetkilileriyle bire bir görüşmeler yapabilecek , çeşitli örnek uygulamalara iştirak edebilecek (aydınlatma , çekim vs) , resolve renk düzeltme setinde colorist eşliğinde çeşitli renk denemeleri yapma olanağına sahip olacaktır .

Cooke Optics en son ürettiği full frame s7i ve panchro serisi objektiflerini tanıtacak katılımcılar bu malzemeyi inceleyip deneme olanağı bulacaklardır .

Derneğimiz ilk gün açılış yaptıktan sonra üyelerimizce ve tanıtımı yapılan malzemelerle çekilmiş kısa görüntüleri katılımcıların değelendirmesine sunacaktır.