Barbaros Engin

Hakkında

1979 Kadıköy İstanbul doğumludur.

1999 senesinden itibaren sinema sektöründe kamera departmanında profesyonel olarak çalışmaya başlamış, 2007 tarihinden sonra bir çok projede kameramanlık ve görüntü yönetmenliği yapmıştır.

Görev aldığı projeler

Filmografi

Filmler
Janjan- 2007
Orada- 2009
Zilin Sesi-2014
İyi Biri- 2014
Dabbe 6- 2015
Kayıp İnci- 2016
Öğrenci Kafası Soygun- 2018
Turna Misali-2021
Bomboş- 2022
Baykuş Sesleri ve Sinekler-2022

Diziler
Fesuphanallah-2007
Gazi- 2008
Hanımın Çiftliği- 2009
Kahramanlar-2009
Altın Kızlar-2009
Bitmeyen Şarkı- 2010
Leyla ile Mecnun-2011
Babalar ve Evlatlar-2012
Sevdaluk- 2013
Galip Derviş-2013
Beş Kardeş-2015
Kırlangıç Fırtınası-2017
Dudullu Postası-2018
Kardeş Çocukları-2019
Şeref Bey-2021
Leyla ile Mecnun-2021

Ödüller
İletişim