Emre Kabaşabanoğlu

Hakkında

1988, İstanbul doğumluyum. 2009 yılından itibaren film ve fotoğraf sektörü içerisinde çeşitli kademelerde görev aldım. 2012 yılında kurmuş olduğum “KBS visuals” adlı film yapım şirketinde, yapımcı ve görüntü yönetmeni olarak, TV ve internete reklam filmi, kurumsal firmalara tanıtım filmi üretmeye devam ediyoruz. 2014 yılından beri, reklam ve müzik videolarında aktif olarak görüntü yönetmenliği yapıyorum.

Görev aldığım her projenin kendine özgü gerekliliklerini göz önünde bulundurarak, anlatılmak istenen hikayeye en uygun dili kullanmanın doğru olduğuna inanıyorum. Bu amaç doğrultusunda, kompozisyon, ışık ve kamerayı birer araç olarak kullanarak, hikayeyi kendi bakış açım ile izleyiciye aktarabilmek nihai amacım. Mesleğime duymuş olduğum heyecan ve tutku ile bu amaca hizmet etmeye devam ediyorum. Kediler, fizik & uzay, kahve, mesleğim dışında ilgilenmekten keyif aldığım konular arasında yer alıyor.

Lise // Kadıköy Anadolu Lisesi (2002 – 2007)
Üniversite, Lisans // Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik Mühendisliği (2007 – 2016)
Üniversite, Yüksek Lisans // Marmara Üniversitesi, Sinema (2018 – …)

Görev aldığı projeler