GYD x Leitz Cine

Görüntü Yönetmenleri Derneği olarak, 31 Ağustos 2024 tarihinde AKM Yeşilçam Sineması’nda Leitz Cine ve Ateksis’in işbirliğiyle düzenlediğimiz lens tanıtım etkinliğini büyük bir başarıyla gerçekleştirdik. Etkinlikte, Leitz Cine’nin yeni lens setleri tanıtıldı ve bu lenslerin profesyonel kullanımı hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

Dernek üyelerimizden Zekeriya Kurtuluş GYD ve görüntü yönetmeni David Procter BSC, daha öncesinde test ettikleri ve kullandıkları lens testlerinin sonuçlarını detaylı bir şekilde sundu. Katılımcılara, lenslerin teknik özellikleri ve performansları hakkında değerli bilgiler sunuldu. Ardından tüm katılımcılar, etkinlik alanında lensleri test etme imkanı buldular.

Etkinliğe, dernek üyelerimizin yanı sıra, kamera asistanları, DIT’ler ve kamera kiralama firmaları da katıldı. Beraber çalıştığımız ekip arkadaşlarımız ve firmalarla bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduk.

Desteğini esirgemeyen ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.